slika

Pinnacle Sports kladionica

Kladionica sa ubedljivo najvecim koeficijentima i najnižim marginama na tržištu! Vrlo visoki garantovani limiti za klađenje i brze isplate. Izbor broj 1 profesionalih kladionicara Pinnacle Sports. U ponudi je veliki broj sportova i igara, na sajtu je sve lepo rasporedeno i pregledno, margina im je uvek izmedu 1.5% i 4.5%, što znaci da imaju najbolje kvote, bez problema primaju opklade na velike iznose, isplate su veoma brze { za manje od 2-3 sata od zahteva ), ne limitiraju opklade ljudi koji se bave arbitražnim kladenjem ( i u tome su skoro jedini ).

Posjeti Pinnacle Sports kladionicu

Ponuda sportske online kladionice Pinnacle Sports


Kladionicarski portfolio ove kladionice ukljucuje podrucja kao što su nogomet, hokej, miksovane borilacke vještine, bejzbol, americki nogomet, košarka, tenis, golf, kriket, badminton, boks, pikado, rukomet, poker, odbojka ili vaterpolo.

Sajt Pinnacle Sports podržava više jezika: njemački, engleski, španjolski, talijanski, francuski, grčki, poljski, češki, slovački, nizozemski, mađarski, slovenski, srpski, bugarski, hrvatski, rumunjski, švedski, portugalski, turski i ruski.

Valuta: EUR, USD, GBP, EUR, CHF, YTL, CZK, SKK, danska kruna.Imajte na umu da je notvaranje računa najbolje u eurima kako bi izbjegli daljnje gubitke na razlici u kursu valuta za neke bonus ponude.

Opcija placanja: Paysafecard, 1-Pay, Asia365, Cheque, Click2Pay, FedEx, InstaDebit, Laser, Maestro, Moneybookers, MoneyTT, Neteller, Solo, Visa, Visa Debit, Visa Electron, Wire Transfer.

Posjeti Pinnacle Sports kladionicu

Pinnacle Sports

  • Pinnacle Sports kladionica ima jedan nalog za sve koji vam omogučava pristup kladionici, casinu, poker turnirima,bingu,live casinu. Otvaranje racuna i registracija na sajtu Pinnacle Sports je veoma jednostavna i brza,i naravno besplatna. Da bi ste otvorili racnu morate otici na oficijalni sajt Pinnacle Sports kladionice. Kliknite na link Pinnacle Sports .com i započni proces registracije.

Glavne prednosti Pinnacle Sports

  • Visoki stupanj pouzdanosti.
  • Veoma dobra korisnička podrška.
  • Brze Isplate.
  • Bogata ponuda Live oklade

Pinnacle Sports online kladionica

Pinnacle Sports mobile

  • Pinnacle Sports Kladionica pruža i mogucnost pristupanja verziji sajta za mobilne uredaje, što omogucava kladiteljima da ostave oklade brzo i efikasno sa svojih mobitela. Platforma za mobitele je laka za upotrebu, brza i optmizirana za telefone novije generacije (smartphones). Verzija za mobitele prikazuje kvote sa svih polja, ukljucujuci i “uživo”. Pinnacle Sports-ov sajt za mobitele je dostupan na svim jezicima kao i web strana. Možete posetiti Pinnacle Sports na svom mobitelu i automatski cete biti preusmjereni na stranicu za mobitele.